מי שמעוניין לרענן את נראותה של המסעדה שלו או לחילופין מי שפותח מסעדה חדשה, נחשף באולם התצוגה לאפשרויות עיצוביות של ריהוט למסעדות.
ריהוט למסעדות ובתי קפה
הבסיס לחשיבה על ריהוט למסעדות נובע מהחיבור בין הלקוחות לבין אופיו של המקום. חשוב שתהיה זרימה עיצובית היוצרת שילוב מרתק בין סוגי המאכלים, אוכל באירועים זה חלק בלתי נשכך מהנראות של המסעדה.
ברגע שיש על כך הסכמות וקו עיצובי, אפשר לרכוש שולחנות ייחודיים המתאימים למספר גדול של סועדים או לחילופין שולחנות מלבניים או מרובעים קטנים אשר מפוזרים ברחבי האולם ובמידת הצורך אפשר גם לחבר אותם.
לריהוט צריכה להיות אמירה או טוויסט מעניין כך שלא יהיה זה פריט שבלוני המוכר ממסעדות אחרות אלא משהו המייחד מסעדה או בית קפה זה, עד כמה שאפשר.
לשולחנות שנבחרו אפשר לצרף כיסאות נוחים ויציבים הקיימים בשלל צבעים וריפודים. כסאות בר איכותיים ומפתיעים עבור הדלפק בפאב וכיסאות עץ מעוצבים ויציבים סביב השולחנות לנוחות מרבית של הלקוחות.
הרושם הראשוני הוא הקובע ולכן מציבים בכניסה עמדות אישיות מרהיבות.
ציוד למסעדות
ציוד למסעדות חשוב שיהיה פונקציונלי כך שאפשר יהיה להכין בכל אחד מהכלים כמה מאכלים. ההיצע כולל סירים יוצאי דופן הן בגודלם והן באיכות עשיית המזון בתוך הסירים הללו. שפע של מחבתות בכל גודל אפשרי, קערות ערבוב, מגשי עץ לחיתוך מושלם ועוד.